Catalogus

Categorieen
Gastronomische broden
Bio broden
Traditie broden
Wereldbroden
Viennoiserie & ontbijt
Koffiepauze
Luxe pauze
Sweet street
Mousses & verrines
Banketbakkerij
Individuele dessertjes
De klassieken
Eclairs
Dessert suggesties
Ijsdesserten
American style individual
Om te delen
Lange banden prestige
Lange banden
Banden half kader
Taarten
Product diensten
Traiteur Gezouten
Retail gamma
Roomijs & sorbets
Banketbakkerij Onze catalogus
'Banketbakkerij'

Ons assortiment bestaat uit een uitgebreide reeks producten die volgens de grootste banketbakkerstraditie worden vervaardigd
en na het ontdooien hun perfect aspect bewaren. Elk product werd geselecteerd om de kwaliteit van zijn ingrediënten, maar ook om zijn verzorgde, prachtige presentatie.

Luikse koffie
Luikse koffie

Ref. : 73201 - 2,185 kg
Amandelbiscuit, chocolade krokant, koffiemousse, amandelbiscuit en Chantilly room. Afwerking fijn geschaafde chocolade.
Zwarte bes
Zwarte bes

Ref. : 73202 - 2,715 kg
Genoise, witte chocolade krokant, zwarte bessen konfijt "noir de Bourgogne", hele zwarte bessen en amandelbiscuit. Kaasmousse.Afwerking: zwarte bessen "noir de Bourgogne", puree.
Framboos
Framboos

Ref. : 73203 - 2 kg
Amendel-hazelnoot dacquoise biscuit, frambozenmoes,romige vanillecrème,hele frambozen.Afwerking: framboos topping.
Exotiqua
Exotiqua

Ref. : 73200 - 1,5 kg
Chocoladegénoise, bedekt met mousse van passievruchten en mango, met daarop chocoladegénoise met kirschsiroop en een mousse van passievruchten en mango. Versierd laagje mango en passievruchten en geroosterde kokosnootschilfers.
Aardbei
Aardbei

Ref. : 72010 - 3 kg
Genoisebiscuit doordrenkt met punchgekonfijte aardbeien & framboozen, vanillebavaroise met inclusienaardbeien.
Chocolade sinaasappel
Chocolade sinaasappel

Ref. : 73206 - 2,65 kg
Cacao biscuit, pure chocolade crèmeux, sinaasappelmarmelade, pure chocolademousse, bittere sinaasappelsmousse, oranje glazuur.