Catalogus

Categorieen
Nieuws / Promoties
Gastronomische broden
Bio broden
Traditie broden
Wereldbroden
Viennoiserie & ontbijt
Koffiepauze
Luxe pauze
Sweet street
Mousses & verrines
Banketbakkerij
Individuele desserts
De klassieken
Eclairs
Dessert suggesties
Ijsdesserts
American style individual
Om te delen
Lange banden prestige
Lange banden
Banden half kader
Taarten
Product diensten
Traiteur Gezouten
Retail gamma
Roomijs & sorbets
Banketbakkerij

Ons assortiment bestaat uit een uitgebreide reeks producten die volgens de grootste banketbakkerstraditie worden vervaardigd
en na het ontdooien hun perfect aspect bewaren. Elk product werd geselecteerd om de kwaliteit van zijn ingrediënten, maar ook om zijn verzorgde, prachtige presentatie.

Chocolade karamel
Chocolade karamel

Ref. : 73207 - 1 x 2,9 kg
Cacao joconde biscuit, krokante amandel, romige karamel, pure chocolade bavaroise, chocolade glazuur.
Framboos demi-cadre
Framboos demi-cadre

Ref. : 73203 - 2 kg
Amendel-hazelnoot dacquoise biscuit, frambozenmoes,romige vanillecrème,hele frambozen. Afwerking: framboos topping.
Exotiqua demi-cadre
Exotiqua demi-cadre

Ref. : 73200 - 1,5 kg
Chocoladegénoise, bedekt met mousse van passievruchten en mango, met daarop chocoladegénoise met kirschsiroop en een mousse van passievruchten en mango. Versierd laagje mango en passievruchten en geroosterde kokosnootschilfers.
Chocolade sinaasappel demi-cadre
Chocolade sinaasappel demi-cadre

Ref. : 73206 - 2,65 kg
Cacao biscuit, pure chocolade crèmeux, sinaasappelmarmelade, pure chocolademousse, bittere sinaasappelsmousse, oranje glazuur.