Catalogus

Categorieen
Nieuws / Promoties
Gastronomische broden
Bio broden
Traditie broden
Wereldbroden
Viennoiserie & ontbijt
Koffiepauze
Luxe pauze
Sweet street
Mousses & verrines
Banketbakkerij
Individuele desserts
De klassieken
Eclairs
Dessert suggesties
Ijsdesserts
American style individual
Om te delen
Lange banden prestige
Lange banden
Banden half kader
Taarten
Product diensten
Traiteur Gezouten
Retail gamma
Roomijs & sorbets
Banketbakkerij

Ons assortiment bestaat uit een uitgebreide reeks producten die volgens de grootste banketbakkerstraditie worden vervaardigd
en na het ontdooien hun perfect aspect bewaren. Elk product werd geselecteerd om de kwaliteit van zijn ingrediënten, maar ook om zijn verzorgde, prachtige presentatie.

Aumonière karamel appel
Aumonière karamel appel "Maison Brieuc"

Ref. : 70210 - 20 x 90 g
Crêpe gevouwen in een Aumonière rond een gebakken appel en een hart van karamel met gezouten boter van het bedrijf "Maison Brieuc" in Bretagne.
idv Hazelnoot chocolade
idv Hazelnoot chocolade

Ref. : 72119 - 14 x 95 g ø 8 cm
Cacao-amandelkoekje, romige donkere chocolade cardamom, gekarameliseerde hazelnoten, praline bavaroise, afwerking: gehakte hazelnoten, melkchocolade velours.
Zwarte woud
Zwarte woud

Ref. : 72083 - 12 x 73 g
Miserable
Miserable

Ref. : 70204 - 12 x 70 g - Ø 7 cm
Rond misérable met 2 lagen amandelbiscuit en roomboter ertussen. Afgewerkt met roomboter en bloemsuiker
Javanais
Javanais

Ref. : 70205 - 15 x 70 g
4 lagen. Opgebouwd met luchtige creme au beurre en afgewerkt met een roomige ganache van donkere chocolade.
Dessert met kastanjes
Dessert met kastanjes

Ref. : 70116 - 16 x 95 g
Joconde biscuit, flinterdunne flensjes, kastanje crèmeux, pecannoten krokant, kastanjemousse. Witte chocolade afwerking
Paris Brest
Paris Brest

Ref. : 72300 - 22 x 90 g
Heerlijk soezendeeg versierd met een zachte gepralineerd boterroom
Mokkagebakje
Mokkagebakje

Ref. : 70108 - 12 x 90 g
Gebak op basis van luchtige biscuit, gevuld en afgewerkt met mokkaboterroom. Versierd met hazelnoten stukjes en een koffiebon in chocolade.
Mokkagebakje chocolade
Mokkagebakje chocolade

Ref. : 70109 - 12 x 90 g
Gebak op basis van luchtige biscuit gevuld en afgewerkt met chocoladeboterroom. Versierd met chocolade schilfers.
Merveilleux
Merveilleux

Ref. : 72335 - 12 x 90 g
Lichte meringue, slagroom en hagelslag
Merveilleux chocolade signature
Merveilleux chocolade signature

Ref. : 72333 - 12 x 90 g
Chocolade slagroom, meringue, en massa’s verse chocolade schilfers
Baba met rhum
Baba met rhum

Ref. : 70218 - 12 x 200 g