De klassieken
Ons assortiment bestaat uit een uitgebreide reeks producten die volgens de grootste banketbakkerstraditie worden vervaardigd
en na het ontdooien hun perfect aspect bewaren. Elk product werd geselecteerd om de kwaliteit van zijn ingrediënten, maar ook om zijn verzorgde, prachtige presentatie.
 |
idv Hazelnoot chocolade |
Ref. : 72119 - 14 x 95 g ø 8 cm |
Cacao-amandelkoekje, romige donkere chocolade cardamom, gekarameliseerde hazelnoten, praline bavaroise, afwerking: gehakte hazelnoten, melkchocolade velours. |
 |
Aumonière karamel appel "Maison Brieuc" |
Ref. : 70210 - 20 x 90 g |
Crêpe gevouwen in een Aumonière rond een gebakken appel en een hart van karamel met gezouten boter van het bedrijf "Maison Brieuc" in Bretagne. |
 |
Miserable |
Ref. : 70204 - 12 x 70 g - Ø 7 cm |
Rond misérable met 2 lagen amandelbiscuit en roomboter ertussen. Afgewerkt met roomboter en bloemsuiker |
 |
Javanais |
Ref. : 70205 - 15 x 70 g |
4 lagen. Opgebouwd met luchtige creme au beurre en afgewerkt met een roomige ganache van donkere chocolade. |
 |
Dessert met kastanjes |
Ref. : 70116 - 16 x 95 g |
Joconde biscuit, flinterdunne flensjes, kastanje crèmeux, pecannoten krokant, kastanjemousse. Witte chocolade afwerking |
 |
Paris Brest |
Ref. : 72300 - 22 x 90 g |
Heerlijk soezendeeg versierd met een zachte gepralineerd boterroom |
 |
Mokkagebakje |
Ref. : 70108 - 12 x 90 g |
Gebak op basis van luchtige biscuit, gevuld en afgewerkt met mokkaboterroom. Versierd met hazelnoten stukjes en een koffiebon in chocolade. |
 |
Mokkagebakje chocolade |
Ref. : 70109 - 12 x 90 g |
Gebak op basis van luchtige biscuit gevuld en afgewerkt met chocoladeboterroom. Versierd met chocolade schilfers. |
 |
Merveilleux |
Ref. : 72335 - 12 x 90 g |
Lichte meringue, slagroom en hagelslag |