Gastronomisch sandwich
Dit gamma onderscheidt zich door zijn fabricagewijze, waarbij net zoals vroeger de tijd wordt uitgetrokken om traditionele broden te maken, die bovendien enkel de beste grondstoffen bevatten. Na een lange gisting en een handmatige bewerking worden ze op steen gebakken. Deze broden kunnen langer bewaard worden en zijn gegarandeerd vrij van chemische producten of genetisch gewijzigde organismen.
MET SLOW BAKING-CERTIFICERING
 |
Half stokbrood |
Ref. : 14010 - 40 x 150 g |
Handgevormd stokbrood, lichte boter en hazelnotensmaak . |
 |
Meergranen half stokbrood |
Ref. : 14020 - 40 x 150 g |
Bloem en roggemeel, zonnebloempitten, sesam, bruin lijnzaad, geel lijnzaad, maanzaad en geroosterde zaadjes. |
 |
Half stokbrood olijven |
Ref. : 14030 - 40 x 150 g |
Sandwich Mediterranee met groene en zwarte olijven van Kalamata. |
 |
Ardeens half stokbrood |
Ref. : 14040 - 40 x 150 g |
Speltbloem type 65, tarwebloem type 65, zacht zuudesem, zout van guérande en tarwekiemen. Da's alles! Zonder chemische producten, GGO's, voedingszuren, emulgator … |