Catalogus

Categorieen
Gastronomische broden
Bio broden
Traditie broden
Wereldbroden
Viennoiserie & ontbijt
Koffiepauze
Luxe pauze
Sweet street
Mousses & verrines
Banketbakkerij
Individuele dessertjes
De klassieken
Eclairs
Dessert suggesties
Ijsdesserten
American style individual
Om te delen
Lange banden prestige
Lange banden
Banden half kader
Taarten
Product diensten
Traiteur Gezouten
Retail gamma
Roomijs & sorbets
Banketbakkerij Onze catalogus
'Banketbakkerij'

Ons assortiment bestaat uit een uitgebreide reeks producten die volgens de grootste banketbakkerstraditie worden vervaardigd
en na het ontdooien hun perfect aspect bewaren. Elk product werd geselecteerd om de kwaliteit van zijn ingrediënten, maar ook om zijn verzorgde, prachtige presentatie.

Gebakje met vloeibare Valrhona chocolade
Gebakje met vloeibare Valrhona chocolade

Ref. : 70010 - 20 x 130 g
Pure Valrhona-chocolade 70%, eieren, suiker, boter, bloem. GEBRUIKSTIPS: 1. een individueel gebakje nemen 2. de verpakking onmiddellijk verwijderen 3. opwarmen in traditionele of microgolfoven.
Duo chocolade konfijt van krieken
Duo chocolade konfijt van krieken

Ref. : 72101 - 16 x 85 g
Chocoladekoekje bedekt met chocolademousse griottes gepocheerd en een witte chocolademousse. Afwerking velours en chocolade schilfers
Chocolade de luxe met vanille kern
Chocolade de luxe met vanille kern

Ref. : 72112 - 12 x 90 g
Allumette chocolade karamel
Allumette chocolade karamel

Ref. : 72103 - 24 x 80 g
Superpositie van lagjes cacaokoek en hazenoten, krokant chocolade hazelnoten en pistache, karamel ganache, en bitter chocolade mousse. Gedekt chocolade glaçage.
Piramide van bittere chocolade met krokant
Piramide van bittere chocolade met krokant

Ref. : 72030 - 12 x 60 g
Chocoladegénoise, lichte crème met bittere chocolade, bedekt met chocolade fluweel.
Chocoladekrokantje
Chocoladekrokantje

Ref. : 72140 - 15 x 70 g
Chocoladebiscuit, krokantje van chocolade en hazelnoten.Bedekt met chocoladefluweel.
Bol donkere chocolade
Bol donkere chocolade

Ref. : 72091 - 12 x 80 g
Chocolade kubus
Chocolade kubus

Ref. : 70050 - 12 x 64 g
Hazelnoot amandel praline chocolade krokant en chocolademousse. Chocolade glazuur
Chocoladebol fondant/krokant tonka
Chocoladebol fondant/krokant tonka

Ref. : 72020 - 12 x 90 g - Ø 7 cm
Chocoladebol gevuld met een donkere chocolade mousse, een krokantje en afgewerkt met een tonka chocolademousse
Dôme chocolade velours
Dôme chocolade velours

Ref. : 70200 - 12 x 70 g
Bretoense zanddeeg, ganache met truffels, chocolademousse. Matte afwerking
Gebak schijf melkchocolade/yuzu
Gebak schijf melkchocolade/yuzu

Ref. : 72004 - 20 x 63 g - Ø 7 cm
Melkchocolade mousse met een heerlijke krokant tonka kern. Melkchocoladeschijf afgewerkt met brons effect
Chocolade sinaasappel
Chocolade sinaasappel

Ref. : 70113 - 16 x 100 g
Cacao biscuit, crémeux pure chocolade, marmelade van sinaasappels, bavarois pure chocolade, sinaasappelsmousse, sinaasappelglazuur
Framboos chocolade
Framboos chocolade

Ref. : 70114 - 16 x 100 g
Cacao biscuit, framboozenmousse, ganache met melkchocolade. Afwerking framboozen
Ananas citroen kokos
Ananas citroen kokos

Ref. : 70120 - 16 x 100 g - Ø 8 cm
Joconde biscuit met kokos, passievruchten cremeux, ananas stukjes, kokos bavaroise, limoen mousse. Gele glazuur
Rode vruchten en crème brûlée
Rode vruchten en crème brûlée

Ref. : 70115 - 16 x 110 g
Joconde biscuit, rodevruchtenmousse met een kern van crème brûlée. Glazuur met rode vruchten.
Bol framboos
Bol framboos

Ref. : 72092 - 12 x 80 g
Piramide van framboos zwarte bes
Piramide van framboos zwarte bes

Ref. : 72113 - 12 x 76 g
Miserable koekje met pistache.Mousse van frambozen en zwarte bes.Rood matte afwerking.
Dacquoise rode vruchten
Dacquoise rode vruchten

Ref. : 72111 - 14 x 70 g
Amandel-hazelnootbiscuit dacquoise, aardbei framboosmousse, framboosbiscuit, witte chocolademousse, 2de laag Amandel-hazelnootbiscuit dacquoise.
Exotic met witte chocolade
Exotic met witte chocolade

Ref. : 70101 - 16 x 95 g - Ø 8 cm
Amandel biscuit, bavarois witte chocolade, exotic crémeux. Afwerking: gele glazuur en versierd met fruit.
Aardbeiengebak
Aardbeiengebak

Ref. : 70100 - 24 x 80 g - Ø 6 cm
Joconde biscuit, licht vanillebavarois met aardbeien
Pistache rode vruchten
Pistache rode vruchten

Ref. : 70102 - 24 x 80 g - Ø 6 cm
Amandel biscuit, pistache bavarois, marmelade van rode vruchten. Afwerking: glazuur, fruit en chocolade.
Gebak schijf framboos/thaise basilicum
Gebak schijf framboos/thaise basilicum

Ref. : 72005 - 20 x 62 g - Ø 7 cm
Frambos mousse met een thai basilicum kern. Fondant chocoladeschijf met rood effect
Bol passievruchten frambozen
Bol passievruchten frambozen

Ref. : 70203 - 12 x 70 g
Bretoense zanddeeg, framboozencoulis, passievruchtenmousse. Matte afwerking
Peren karamel
Peren karamel

Ref. : 70104 - 16 x 95 g
Amandel biscuit, bavarois me karamel en stukjes peren. Mokkaglazuur, stukjes peren en chocolade