Catalogus

Categorieen
Nieuws / Promoties
Gastronomische broden
Bio broden
Traditie broden
Wereldbroden
Viennoiserie & ontbijt
Koffiepauze
Luxe pauze
Sweet street
Mousses & verrines
Banketbakkerij
Individuele desserts
De klassieken
Eclairs
Dessert suggesties
Ijsdesserts
American style individual
Om te delen
Lange banden prestige
Lange banden
Banden half kader
Taarten
Product diensten
Traiteur Gezouten
Retail gamma
Roomijs & sorbets
Banketbakkerij

Ons assortiment bestaat uit een uitgebreide reeks producten die volgens de grootste banketbakkerstraditie worden vervaardigd
en na het ontdooien hun perfect aspect bewaren. Elk product werd geselecteerd om de kwaliteit van zijn ingrediënten, maar ook om zijn verzorgde, prachtige presentatie.

bol framboos maanzaad
bol framboos maanzaad

Ref. : 70022 - 16 x 93 g
Amandel en maanzaad dacquoise, frambozen inzet, vanille bavaroise met maanzaad glazuur.
Chocolade pistache
Chocolade pistache

Ref. : 70021 - 20 x 78 g
Chocoladebiscuit met geblancheerde pistachenoten, vanillesiroop, pure chocolademousse van Valrhona, pistachebavaroise, decoratie: gehakte pistachenoten en chocoladeglazuur.
Chocolade symfonie
Chocolade symfonie

Ref. : 70020 - 20 x 78 g
Chocolade biscuit, chocolade siroop, Valrhona donkere chocolademousse, Valrhona melkchocolademousse, Valrhona witte chocolademousse, gehakte walnoot decoratie.
Crac'choc
Crac'choc

Ref. : 70032 - 24 x 94 g
Knapperige praline, karamelganache, cacaokoekje, golf van chocolade/karamelmousse.
Délice
Délice

Ref. : 72081 - 12 x 90 g ø 6,8 cm
Chocoladebiscuit, melkchocolademousse, fondantchocolade, fluwelen decoratie en pure chocoladeglazuur.
Framboos en platte kaas
Framboos en platte kaas

Ref. : 70119 - 16 x 95 g ø 8 cm
Joconde biscuitmet amandelen, platte kaas mousse met frambozen, frambozenpitglazuur, frambozen en witte chocolade.
Krokant chocolade
Krokant chocolade

Ref. : 72141 - 14 x 85 g ø 8 cm
Chocoladebiscuit, krokantje van chocolade
en hazelnoten. Bedekt met chocoladefluweel.
Luxe chocolademousse
Luxe chocolademousse

Ref. : 70024 - 15 x 110 g ø 7,5 cm
Peer zwarte bes
Peer zwarte bes

Ref. : 72090 - 20 x 70 g
Gekruid vanillebiscuitje, siroop van peer en specerijen, mousse van zwarte bessen, mousse van peer en quarte épices, garnering: gesneden peer.
Pistache rode vruchten
Pistache rode vruchten

Ref. : 70112 - 16 x 85 g ø 8 cm
Amandel biscuit, pistache bavarois, marmelade van rode vruchten. Afwerking: glazuur, fruit en chocolade.
Plattekaas en frambozen zandkoekje
Plattekaas en frambozen zandkoekje

Ref. : 70023 - 20 x 70 g
Bretons zandkoekje met fleur de sel, framboos, mousse van platte blanc met vanille uit Madagaskar.
Rumba
Rumba

Ref. : 72080 - 12 x 90 g ø 6,5 cm
Biscuit sacher, chocolademousse, chocolade glazuur.
Traviata
Traviata

Ref. : 70033 - 27 x 85 g
Joconde biscuit met koffiesiroop, koffiebotercrème en chocoladeganache, gedecoreerd met mascarponemoussekoepels met cacaofluweel.
Gebakje met vloeibare Valrhona chocolade
Gebakje met vloeibare Valrhona chocolade

Ref. : 70010 - 20 x 130 g
Pure Valrhona-chocolade 70%, eieren, suiker, boter, bloem. Gebruikstips: 1. een individueel gebakje nemen 2. de verpakking onmiddellijk verwijderen 3. opwarmen in traditionele oven of microgolfoven.
Piramide van bittere chocolade met krokant
Piramide van bittere chocolade met krokant

Ref. : 72030 - 12 x 60 g
Chocoladegénoise, lichte crème met bittere chocolade, bedekt met een fluwelen chocoladelaagje
Bol 3 chocolade
Bol 3 chocolade

Ref. : 72091 - 12 x 80 g
Chocoladebiscuit, donkere chocolademousse,
melkchocolademousse, witte chocolademousse, pure chocoladeglazuur.
Dôme chocolade velours
Dôme chocolade velours

Ref. : 70200 - 12 x 70 g
Bretoense zanddeeg, ganache met truffels, chocolademousse. Fluweel afwerking
Framboos chocolade
Framboos chocolade

Ref. : 70114 - 16 x 100 g
Cacao biscuit, framboozenmousse, ganache met melkchocolade. Afwerking framboos pitjes. Hartje niet geleverd.
Ananas citroen kokos
Ananas citroen kokos

Ref. : 70120 - 16 x 100 g - Ø 8 cm
Joconde biscuit met kokos, passievruchten cremeux, ananas stukjes, kokos bavaroise, limoen mousse. Gele doolhof glazuur
Rode vruchten en crème brûlée
Rode vruchten en crème brûlée

Ref. : 70115 - 16 x 110 g
Joconde biscuit, rodevruchtenmousse met een kern van crème brûlée. Glazuur met rode vruchten doolhof.
Dacquoise rode vruchten
Dacquoise rode vruchten

Ref. : 72111 - 16 x 70 g
Amandel-hazelnootbiscuit dacquoise, aardbei framboosmousse, framboosbiscuit, witte chocolademousse, 2de laag amandel-hazelnootbiscuit dacquoise.
Exotic met witte chocolade
Exotic met witte chocolade

Ref. : 70101 - 16 x 95 g - Ø 8 cm
Amandel biscuit, bavarois witte chocolade, exotic crémeux. Afwerking: gele glazuur en versierd met fruit.
Bol passievruchten frambozen
Bol passievruchten frambozen

Ref. : 70203 - 12 x 70 g
Bretoense zanddeeg, frambozencoulis, passievruchtenmousse. Fluweel afwerking
Peren karamel
Peren karamel

Ref. : 70104 - 16 x 95 g
Amandel biscuit, bavarois me karamel en stukjes peren. Mokkaglazuur, stukjes peren en chocolade decor.
Volledige catalogus