Ons assortiment bestaat uit een uitgebreide reeks producten die volgens de grootste banketbakkerstraditie worden vervaardigd en na het ontdooien hun perfect aspect bewaren. Elk product werd geselecteerd om de kwaliteit van zijn ingrediënten, maar ook om zijn verzorgde, prachtige presentatie.
bol framboos maanzaad
Ref. : 70022 - 16 x 93 g
Amandel en maanzaad dacquoise, frambozen inzet, vanille bavaroise met maanzaad glazuur.
Chocolade pistache
Ref. : 70021 - 20 x 78 g
Chocoladebiscuit met geblancheerde pistachenoten, vanillesiroop, pure chocolademousse van Valrhona, pistachebavaroise, decoratie: gehakte pistachenoten en chocoladeglazuur.
Chocolade symfonie
Ref. : 70020 - 20 x 78 g
Chocolade biscuit, chocolade siroop, Valrhona donkere chocolademousse, Valrhona melkchocolademousse, Valrhona witte chocolademousse, gehakte walnoot decoratie.
Crac'choc
Ref. : 70032 - 24 x 94 g
Knapperige praline, karamelganache, cacaokoekje, golf van chocolade/karamelmousse.
Délice
Ref. : 72081 - 12 x 90 g ø 6,8 cm
Chocoladebiscuit, melkchocolademousse, fondantchocolade, fluwelen decoratie en pure chocoladeglazuur.
Framboos en platte kaas
Ref. : 70119 - 16 x 95 g ø 8 cm
Joconde biscuitmet amandelen, platte kaas mousse met frambozen, frambozenpitglazuur, frambozen en witte chocolade.
Krokant chocolade
Ref. : 72141 - 14 x 85 g ø 8 cm
Chocoladebiscuit, krokantje van chocolade en hazelnoten. Bedekt met chocoladefluweel.
Peer zwarte bes
Ref. : 72090 - 20 x 70 g
Gekruid vanillebiscuitje, siroop van peer en specerijen, mousse van zwarte bessen, mousse van peer en quarte épices, garnering: gesneden peer.
Pistache rode vruchten
Ref. : 70112 - 16 x 85 g ø 8 cm
Amandel biscuit, pistache bavarois, marmelade van rode vruchten. Afwerking: glazuur, fruit en chocolade.
Rumba
Ref. : 72080 - 12 x 90 g ø 6,5 cm
Biscuit sacher, chocolademousse, chocolade glazuur.
Traviata
Ref. : 70033 - 27 x 85 g
Joconde biscuit met koffiesiroop, koffiebotercrème en chocoladeganache, gedecoreerd met mascarponemoussekoepels met cacaofluweel.
Gebakje met vloeibare Valrhona chocolade
Ref. : 70010 - 20 x 130 g
Pure Valrhona-chocolade 70%, eieren, suiker, boter, bloem. Gebruikstips: 1. een individueel gebakje nemen 2. de verpakking onmiddellijk verwijderen 3. opwarmen in traditionele oven of microgolfoven.
Bol 3 chocolade
Ref. : 72091 - 12 x 80 g
Chocoladebiscuit, donkere chocolademousse, melkchocolademousse, witte chocolademousse, pure chocoladeglazuur.
Dôme chocolade velours
Ref. : 70200 - 12 x 70 g
Bretoense zanddeeg, ganache met truffels, chocolademousse. Fluweel afwerking
Framboos chocolade
Ref. : 70114 - 16 x 100 g
Cacao biscuit, framboozenmousse, ganache met melkchocolade. Afwerking framboos pitjes. Hartje niet geleverd.
Ananas citroen kokos
Ref. : 70120 - 16 x 100 g - Ø 8 cm
Joconde biscuit met kokos, passievruchten cremeux, ananas stukjes, kokos bavaroise, limoen mousse. Gele doolhof glazuur
Rode vruchten en crème brûlée
Ref. : 70115 - 16 x 110 g
Joconde biscuit, rodevruchtenmousse met een kern van crème brûlée. Glazuur met rode vruchten doolhof.
Dacquoise rode vruchten
Ref. : 72111 - 16 x 70 g
Amandel-hazelnootbiscuit dacquoise, aardbei framboosmousse, framboosbiscuit, witte chocolademousse, 2de laag amandel-hazelnootbiscuit dacquoise.
Exotic met witte chocolade
Ref. : 70101 - 16 x 95 g - Ø 8 cm
Amandel biscuit, bavarois witte chocolade, exotic crémeux. Afwerking: gele glazuur en versierd met fruit.
Peren karamel
Ref. : 70104 - 16 x 95 g
Amandel biscuit, bavarois me karamel en stukjes peren. Mokkaglazuur, stukjes peren en chocolade decor.
|