Individuele desserts
Ons assortiment bestaat uit een uitgebreide reeks producten die volgens de grootste banketbakkerstraditie worden vervaardigd
en na het ontdooien hun perfect aspect bewaren. Elk product werd geselecteerd om de kwaliteit van zijn ingrediënten, maar ook om zijn verzorgde, prachtige presentatie.
 |
Délice |
Ref. : 72081 - 12 x 90 g ø 6,8 cm |
Chocoladebiscuit, melkchocolademousse, fondantchocolade, fluwelen decoratie en pure chocoladeglazuur.
|
 |
Chocolade symfonie |
Ref. : 70020 - 20 x 78 g |
Chocolade biscuit, chocolade siroop, Valrhona donkere chocolademousse, Valrhona melkchocolademousse, Valrhona witte chocolademousse, gehakte walnoot decoratie.
|
 |
Rumba |
Ref. : 72080 - 12 x 90 g ø 6,5 cm |
Biscuit sacher, chocolademousse, chocolade glazuur.
|
 |
Crac'choc |
Ref. : 70032 - 24 x 94 g |
Knapperige praline, karamelganache, cacaokoekje, golf van chocolade/karamelmousse. |
 |
Traviata |
Ref. : 70033 - 27 x 85 g |
Joconde biscuit met koffiesiroop, koffiebotercrème en chocoladeganache, gedecoreerd met mascarponemoussekoepels met cacaofluweel. |
 |
Chocolade pistache |
Ref. : 70021 - 20 x 78 g |
Chocoladebiscuit met geblancheerde pistachenoten, vanillesiroop, pure chocolademousse van Valrhona, pistachebavaroise, decoratie: gehakte pistachenoten en chocoladeglazuur.
|
 |
bol framboos maanzaad |
Ref. : 70022 - 16 x 93 g |
Amandel en maanzaad dacquoise, frambozen inzet, vanille bavaroise met maanzaad glazuur. |
 |
Framboos en platte kaas |
Ref. : 70119 - 16 x 95 g ø 8 cm |
Joconde biscuitmet amandelen, platte kaas mousse met frambozen, frambozenpitglazuur, frambozen en witte chocolade.
|
 |
Pistache rode vruchten |
Ref. : 70112 - 16 x 85 g ø 8 cm |
Amandel biscuit, pistache bavarois, marmelade van rode vruchten. Afwerking: glazuur, fruit en chocolade.
|
 |
Peer zwarte bes |
Ref. : 72090 - 20 x 70 g |
Gekruid vanillebiscuitje, siroop van peer en specerijen, mousse van zwarte bessen, mousse van peer en quarte épices, garnering: gesneden peer. |
 |
Krokant chocolade |
Ref. : 72141 - 14 x 85 g ø 8 cm |
Chocoladebiscuit, krokantje van chocolade en hazelnoten. Bedekt met chocoladefluweel. |
 |
Gebakje met vloeibare Valrhona chocolade |
Ref. : 70010 - 20 x 130 g |
Pure Valrhona-chocolade 70%, eieren, suiker, boter, bloem. Gebruikstips: 1. een individueel gebakje nemen 2. de verpakking onmiddellijk verwijderen 3. opwarmen in traditionele oven of microgolfoven. |
 |
Bol 3 chocolade |
Ref. : 72091 - 12 x 80 g |
Chocoladebiscuit, donkere chocolademousse, melkchocolademousse, witte chocolademousse, pure chocoladeglazuur.
|
 |
Dôme chocolade velours |
Ref. : 70200 - 12 x 70 g |
Bretoense zanddeeg, ganache met truffels, chocolademousse. Fluweel afwerking |
 |
Framboos chocolade |
Ref. : 70114 - 16 x 100 g |
Cacao biscuit, framboozenmousse, ganache met melkchocolade. Afwerking framboos pitjes. Hartje niet geleverd. |
 |
Ananas citroen kokos |
Ref. : 70120 - 16 x 100 g - Ø 8 cm |
Joconde biscuit met kokos, passievruchten cremeux, ananas stukjes, kokos bavaroise, limoen mousse. Gele doolhof glazuur |
 |
Rode vruchten en crème brûlée |
Ref. : 70115 - 16 x 110 g |
Joconde biscuit, rodevruchtenmousse met een kern van crème brûlée. Glazuur met rode vruchten doolhof. |
 |
Dacquoise rode vruchten |
Ref. : 72111 - 16 x 70 g |
Amandel-hazelnootbiscuit dacquoise, aardbei framboosmousse, framboosbiscuit, witte chocolademousse, 2de laag amandel-hazelnootbiscuit dacquoise. |
 |
Exotic met witte chocolade |
Ref. : 70101 - 16 x 95 g - Ø 8 cm |
Amandel biscuit, bavarois witte chocolade, exotic crémeux. Afwerking: gele glazuur en versierd met fruit. |
 |
Peren karamel |
Ref. : 70104 - 16 x 95 g |
Amandel biscuit, bavarois me karamel en stukjes peren. Mokkaglazuur, stukjes peren en chocolade decor. |