Individuele taartjes, staven met fruit, taarten om zelf af te bakken… De producten in dit gamma hoeven enkel nog ontdooid te worden of zijn makkelijk te bereiden. Wij bieden u een uitgebreide selectie aan, met onder meer een reeks Tartes Tatin waar onze grootmoeders dol op zouden zijn.
Citroen rabarbertaartje
Ref. : 80182 - 28 x 110 g ø 8,2 cm
Puur roomboter zanddeeg, 4/4 citroencake, geglaceerd met rabarber en abrikozenglazuur.
Frambozen kruimeltaartje
Ref. : 80181 - 28 x 105 g ø 8,2 cm
Puur roomboter zanddeeg, 4/4 cake, frambozencoulis, frambozen en crumble.
Zwitserse roomtaart
Ref. : 82905 - 28 x 76 g ø 8,2 cm
Pure roomboter zandkoekjesbodem gevuld met Zwitserse room (vanille custard en slagroom)
Fijn appeltaartje
Ref. : 80190 - 16 x 105 g
Bladerdeeg, appels gerold door boter en suike , afwerking: abrikoosgelei en gepofte rijst.
Taartje fijne peer
Ref. : 80191 - 16 x 100 g - 13cm
Bladerdeeg en frangipanecreme, peren en afdekgelei abrikoos.
Frambozentaartje
Ref. : 80242 - 12 x 110 g
Zanddeeg met hazelnoten, banketbakkersroom, frambozen.
Bosvruchtentaartje
Ref. : 80192 - 12 x 110 g
Zanddeeg met hazelnoten, banketbakkersroom, bosvruchten.
Chocoladetaartje
Ref. : 80171 - 12 x 90 g
Zanddeeg met hazelnoten, 3 chocolade ganache.
Tompoes
Ref. : 72310 - 24 x 70 g
Veeltjes bladerdeeg en banketbakkersroom ertussen, witte fondant glazuur en versierd met gesmolten chocolade
Berlijnse bol
Ref. : 64720 - 24 x 100 g
Met klassieke banketbakkersroom.
|