Individuele taartjes, staven met fruit, taarten om zelf af te bakken… De producten in dit gamma hoeven enkel nog ontdooid te worden of zijn makkelijk te bereiden. Wij bieden u een uitgebreide selectie aan, met onder meer een reeks Tartes Tatin waar onze grootmoeders dol op zouden zijn.
![Citroen rabarbertaartje](/photos/v2/80182.jpg) Citroen rabarbertaartje
Ref. : 80182 - 28 x 110 g ø 8,2 cm
Puur roomboter zanddeeg, 4/4 citroencake, geglaceerd met rabarber en abrikozenglazuur.
![Frambozen kruimeltaartje](/photos/v2/80181.jpg) Frambozen kruimeltaartje
Ref. : 80181 - 28 x 105 g ø 8,2 cm
Puur roomboter zanddeeg, 4/4 cake, frambozencoulis, frambozen en crumble.
![Zwitserse roomtaart](/photos/v2/82905.jpg) Zwitserse roomtaart
Ref. : 82905 - 28 x 76 g ø 8,2 cm
Pure roomboter zandkoekjesbodem gevuld met Zwitserse room (vanille custard en slagroom)
![Fijn appeltaartje](/photos/v2/80190.jpg) Fijn appeltaartje
Ref. : 80190 - 16 x 105 g
Bladerdeeg, appels gerold door boter en suike , afwerking: abrikoosgelei en gepofte rijst.
![Taartje fijne peer](/photos/v2/80191.jpg) Taartje fijne peer
Ref. : 80191 - 16 x 100 g - 13cm
Bladerdeeg en frangipanecreme, peren en afdekgelei abrikoos.
![Frambozentaartje](/photos/v2/80242.jpg) Frambozentaartje
Ref. : 80242 - 12 x 110 g
Zanddeeg met hazelnoten, banketbakkersroom, frambozen.
![Bosvruchtentaartje](/photos/v2/80192.jpg) Bosvruchtentaartje
Ref. : 80192 - 12 x 110 g
Zanddeeg met hazelnoten, banketbakkersroom, bosvruchten.
![Chocoladetaartje](/photos/v2/80171.jpg) Chocoladetaartje
Ref. : 80171 - 12 x 90 g
Zanddeeg met hazelnoten, 3 chocolade ganache.
![Tompoes](/photos/v2/72310.jpg) Tompoes
Ref. : 72310 - 24 x 70 g
Veeltjes bladerdeeg en banketbakkersroom ertussen, witte fondant glazuur en versierd met gesmolten chocolade
![Berlijnse bol](/photos/v2/64720.jpg) Berlijnse bol
Ref. : 64720 - 24 x 100 g
Met klassieke banketbakkersroom.
|