Catalogus

Categorieen
Nieuws / Promoties
Gastronomische broden
Bio broden
Traditie broden
Wereldbroden
Viennoiserie & ontbijt
Koffiepauze
Luxe pauze
Sweet street
Mousses & verrines
Banketbakkerij
Taarten
Individuele taartjes
Mini taartjes
Om te bakken
Voorgesneden taarten
Ambachtelijke taarten
Product diensten
Traiteur Gezouten
Retail gamma
Roomijs & sorbets
Taarten

Individuele taartjes, staven met fruit, taarten om zelf af te bakken… De producten in dit gamma hoeven enkel nog ontdooid te worden of zijn makkelijk te bereiden. Wij bieden u een uitgebreide selectie aan, met onder meer een reeks Tartes Tatin waar onze grootmoeders dol op zouden zijn.

Appelcrumble
Appelcrumble

Ref. : 80214 - 40 x 139 g ø 11 cm
Citroen rabarbertaartje
Citroen rabarbertaartje

Ref. : 80182 - 28 x 110 g ø 8,2 cm
Puur roomboter zanddeeg, 4/4 citroencake, geglaceerd met rabarber en abrikozenglazuur.
Frambozen kruimeltaartje
Frambozen kruimeltaartje

Ref. : 80181 - 28 x 105 g ø 8,2 cm
Puur roomboter zanddeeg, 4/4 cake, frambozencoulis, frambozen en crumble.
kersencrumble
kersencrumble

Ref. : 80224 - 40 x 142 g ø 11 cm
Pastel de Nata
Pastel de Nata

Ref. : 80263 - 100 x 65 g
Pastel de nata
Pastel de nata

Ref. : MOLPDN - 80 x 68 g
Zwitserse roomtaart
Zwitserse roomtaart

Ref. : 82905 - 28 x 76 g ø 8,2 cm
Pure roomboter zandkoekjesbodem gevuld met
Zwitserse room (vanille custard en slagroom)
Taartje tatin prestige met appels
Taartje tatin prestige met appels

Ref. : 80000 - 9 x 120g
Traditioneel recept van de zusters Tatin, met verse boter,met 58% verse appels van Lozère.
Mini taartje Tatin prestige
Mini taartje Tatin prestige

Ref. : 80020 - 16 x 60 g
Traditioneel recept, 58% verse appels uit Lozère
Taartjes Tatin met appels
Taartjes Tatin met appels

Ref. : 80080 - 18 x 120 g
Gekarameliseerde appelsstukjes op bladerdeegbodem.
Citroentaartje prestige
Citroentaartje prestige

Ref. : 80164 - 12 x 85 g
Zanddeeg met boter, citroen cremeux.
Citroentaartje met meringue
Citroentaartje met meringue

Ref. : 80165 - 12 x 85 g
Zanddeeg met boter, citroen cremeux, lichte meringue, dekor: limoenschil.
Frambozentaartje met meringue
Frambozentaartje met meringue

Ref. : 80166 - 12 x 85 g
Zanddeeg met boter, framboos cremeux, lichte meringue, dekor: kokos.
Fijn appeltaartje
Fijn appeltaartje

Ref. : 80190 - 16 x 105 g
Bladerdeeg, appels gerold door boter en suike , afwerking: abrikoosgelei en gepofte rijst.
Taartje fijne peer
Taartje fijne peer

Ref. : 80191 - 16 x 100 g - 13cm
Bladerdeeg en frangipanecreme, peren en afdekgelei abrikoos.
Appel rabarbertaartje
Appel rabarbertaartje

Ref. : 80167 - 12 x 90 g
Zanddeeg, hazelnoot, appel, rabarber, amandel.
Frambozentaartje
Frambozentaartje

Ref. : 80242 - 12 x 110 g
Zanddeeg met hazelnoten, banketbakkersroom, frambozen.
Bosvruchtentaartje
Bosvruchtentaartje

Ref. : 80192 - 12 x 110 g
Zanddeeg met hazelnoten, banketbakkersroom, bosvruchten.
Chocoladetaartje
Chocoladetaartje

Ref. : 80171 - 12 x 90 g
Zanddeeg met hazelnoten, 3 chocolade ganache.
Appeltaartje met karamel
Appeltaartje met karamel

Ref. : 80172 - 12 x 90 g
Zanddeeg met hazelnoten, stukjes appels, vanillecrème, karamel.
Pecannoten taartje
Pecannoten taartje

Ref. : 80170 - 9 x 85 g - Ø 8,5 cm
met 23% pecannoten
Rijsttaartje
Rijsttaartje

Ref. : 80740 - 36 x 125 g - Ø 10 cm
Taartje frangipane
Taartje frangipane

Ref. : 80750 - 24 x 100 g - Ø 10 cm
Bresiliennetaartje
Bresiliennetaartje

Ref. : 80755 - 36 x 120g - Ø 10 cm
Mattentaartje
Mattentaartje

Ref. : 80730 - 24 x 115 g
Tompoes
Tompoes

Ref. : 72310 - 24 x 70 g
Veeltjes bladerdeeg en banketbakkersroom ertussen, witte fondant glazuur en versierd met gesmolten chocolade
Berlijnse bol
Berlijnse bol

Ref. : 64720 - 24 x 100 g
Met klassieke banketbakkersroom.