Catalogus

Categorieen
Gastronomische broden
Bio broden
Traditie broden
Wereldbroden
Viennoiserie & ontbijt
Koffiepauze
Luxe pauze
Sweet street
Mousses & verrines
Banketbakkerij
Individuele dessertjes
De klassieken
Eclairs
Dessert suggesties
Ijsdesserten
American style individual
Om te delen
Lange banden prestige
Lange banden
Banden half kader
Taarten
Product diensten
Traiteur Gezouten
Retail gamma
Roomijs & sorbets
Banketbakkerij Onze catalogus
'Banketbakkerij'

Ons assortiment bestaat uit een uitgebreide reeks producten die volgens de grootste banketbakkerstraditie worden vervaardigd
en na het ontdooien hun perfect aspect bewaren. Elk product werd geselecteerd om de kwaliteit van zijn ingrediënten, maar ook om zijn verzorgde, prachtige presentatie.

Brésilienne
Brésilienne

Ref. : 73000 - 3 x 600 g
Amandelbiscuit, mokka, boterroom, gecarameliseerde noten, geglaceerd met melkchocolade
Exotisch
Exotisch

Ref. : 73020 - 3 x 600 g
Biscuit-vanille, kokosnoot, passie-mango mousse, vanille siroop, geglaceerd met passie-mango en passie vruchten
Chocolade framboos
Chocolade framboos

Ref. : 73030 - 3 x 630 g
Chocolade biscuit, chocolade mousse (Valrhona) framboozen siroop, framboozen gelei, geglaceerd met framboozen.
Delice rode vruchten
Delice rode vruchten

Ref. : 73040 - 3 x 630 g
Amandel dacquoise, framboosmousse met rode vruchten stuken, kokosmousse. Afwerking : chocolade rode velours
Oper
Oper

Ref. : 73141 - 3 x 360 g
Joconde biscuit gedrenkt in koffie-siroop en gevuld met mokka boterroom . Afgewerkt met donkere chocolade ganache.
Peer karamel
Peer karamel

Ref. : 73025 - 3 x 717 g
Lange band (4 lagen) met chocolade biscuit en karamel mousse, peer stukjes en genappeerd met karamel