Catalogus

Categorieen
Nieuws / Promoties
Gastronomische broden
Bio broden
Traditie broden
Wereldbroden
Viennoiserie & ontbijt
Koffiepauze
Luxe pauze
Sweet street
Mousses & verrines
Banketbakkerij
Individuele desserts
De klassieken
Eclairs
Dessert suggesties
Ijsdesserts
American style individual
Om te delen
Lange banden prestige
Lange banden
Banden half kader
Taarten
Product diensten
Traiteur Gezouten
Retail gamma
Roomijs & sorbets
Banketbakkerij Onze catalogus
'Banketbakkerij'

Ons assortiment bestaat uit een uitgebreide reeks producten die volgens de grootste banketbakkerstraditie worden vervaardigd
en na het ontdooien hun perfect aspect bewaren. Elk product werd geselecteerd om de kwaliteit van zijn ingrediënten, maar ook om zijn verzorgde, prachtige presentatie.

Lange band Brésilienne
Lange band Brésilienne

Ref. : 73000 - 3 x 600 g
Amandelbiscuit, mokka boterroom, gekarameliseerde noten, melkchocolade glazuur
Exotisch lange band
Exotisch lange band

Ref. : 73020 - 3 x 600 g
Vanille-kokosnoot biscuit, passievrucht-mango mousse, vanille siroop, passievrucht-mango glazuur en passievruchten
Chocolade framboos  lange band
Chocolade framboos lange band

Ref. : 73030 - 3 x 630 g
Chocolade biscuit, chocolademousse (Valrhona) frambozen siroop, frambozen gelei, glazuur met framboos pitjes.
Lange band Delice rode vruchten
Lange band Delice rode vruchten

Ref. : 73040 - 3 x 630 g
Amandel dacquoise, framboosmousse met rode vruchten stuken, kokosmousse. Afwerking : rood fluwelen chocoladelaagje
Lange band Opéra
Lange band Opéra

Ref. : 73141 - 3 x 360 g
Joconde biscuit gedrenkt in koffie-siroop en gevuld met mokka boterroom . Afgewerkt met donkere chocolade ganache.
Lange band peer karamel
Lange band peer karamel

Ref. : 73025 - 3 x 717 g
Lange band (4 lagen) met chocolade biscuit gedrenkt in vanillesiroop en karamel mousse, peer stukjes en genappeerd met karamel
Volledige catalogus