Ons assortiment bestaat uit een uitgebreide reeks producten die volgens de grootste banketbakkerstraditie worden vervaardigd en na het ontdooien hun perfect aspect bewaren. Elk product werd geselecteerd om de kwaliteit van zijn ingrediënten, maar ook om zijn verzorgde, prachtige presentatie.
Lange band Brésilienne
Ref. : 73000 - 3 x 600 g
Amandelbiscuit, mokka boterroom, gekarameliseerde noten, melkchocolade glazuur
Exotisch lange band
Ref. : 73020 - 3 x 600 g
Vanille-kokosnoot biscuit, passievrucht-mango mousse, vanille siroop, passievrucht-mango glazuur en passievruchten
Chocolade framboos lange band
Ref. : 73030 - 3 x 630 g
Chocolade biscuit, chocolademousse (Valrhona) frambozen siroop, frambozen gelei, glazuur met framboos pitjes.
Lange band Delice rode vruchten
Ref. : 73040 - 3 x 630 g
Amandel dacquoise, framboosmousse met rode vruchten stuken, kokosmousse. Afwerking : rood fluwelen chocoladelaagje
Lange band Opéra
Ref. : 73141 - 3 x 360 g
Joconde biscuit gedrenkt in koffie-siroop en gevuld met mokka boterroom . Afgewerkt met donkere chocolade ganache.
Lange band peer karamel
Ref. : 73025 - 3 x 717 g
Lange band (4 lagen) met chocolade biscuit gedrenkt in vanillesiroop en karamel mousse, peer stukjes en genappeerd met karamel
|