Catalogus

Categorieen
Gastronomische broden
Bio broden
Traditie broden
Wereldbroden
Viennoiserie & ontbijt
Koffiepauze
Luxe pauze
Sweet street
Mousses & verrines
Banketbakkerij
Individuele dessertjes
De klassieken
Eclairs
Dessert suggesties
Ijsdesserten
American style individual
Om te delen
Lange banden prestige
Lange banden
Banden half kader
Taarten
Product diensten
Traiteur Gezouten
Retail gamma
Roomijs & sorbets
Banketbakkerij Onze catalogus
'Banketbakkerij'

Ons assortiment bestaat uit een uitgebreide reeks producten die volgens de grootste banketbakkerstraditie worden vervaardigd
en na het ontdooien hun perfect aspect bewaren. Elk product werd geselecteerd om de kwaliteit van zijn ingrediënten, maar ook om zijn verzorgde, prachtige presentatie.

Javanais
Javanais

Ref. : 73182 - 700 g
Laagjes amandelbiscuit, tussenin mokkaboterroom (100% boter). Afwerking: chocolade.
Misérable
Misérable

Ref. : 73183 - 700 g
2 Lagen amandelbiscuit, vanilleboterroom. Versierd: suiker.
Speculaas
Speculaas

Ref. : 73181 - 700 g
Krokante bodem met 2 laagjes speculaasmousse en 1 laagje biscuit. Versierd: speculaasstukjes.
Chocolatine
Chocolatine

Ref. : 73100 - 3 x 450 g
Chocoladegénoise met rumpunch, chocolademousse, afwerking: chocoladefluweel.


Ref. : 73110 - 3 x 450 g
Witte génoise met kirschpunch, aardbeien - en framboozenmousse, glaçage aardbei en zwarte bessen.


Ref. : 73185 - 950 g
Amandel biscuit, nougat krokante, vanillemousse, mandariijnen compote en partjes
Zwarte woud
Zwarte woud

Ref. : 73171 - 670 g
Chocoladebiscuit, geklopte slagroom met krieken en kerzenlikeur, chocoladebiscuit, pure chocolademousse. Afgewerkt met chocolade topping en versierd
Tiramisu
Tiramisu

Ref. : 73160 - 3 x 730 g
Bavaroise met mascarpone op biscuit doordrenkt met koffie en rum, afwerking: cacaopoeder
Mango passievruchten
Mango passievruchten

Ref. : 73172 - 3 x 810 g
Amandel biscuit, gekruide konfijt van mango en passievruchten, mango stukjes en rode bessen, witte genoise, mascarpone mousse
Feuillantine
Feuillantine

Ref. : 73120 - 3 x 700 g
Biscuit krakeling met hazelnoot, chocolade mousse, afwerking met praligrain en chocoladefluweel.
Krokant met 3 chocoladesoorten
Krokant met 3 chocoladesoorten

Ref. : 73130 - 3 x 600 g
Bittere biscuit, met daarop een chocoladekrokantje met gepofte rijst, een laagje purechocolademousse en een laagje witte chocolademousse ,versierd chocoladefluweel.
Siciliaans citrusdessert
Siciliaans citrusdessert

Ref. : 73173 - 3 x 750 g
Citroen dacquoise biscuit, witte chocolade krokant,citroencrème, amandelbiscuit,mascarpone mousse met citroensap,citroenglazuur en citroenschil.