Catalogus

Categorieen
Nieuws / Promoties
Gastronomische broden
Bio broden
Traditie broden
Wereldbroden
Viennoiserie & ontbijt
Koffiepauze
Luxe pauze
Sweet street
Mousses & verrines
Banketbakkerij
Individuele desserts
De klassieken
Eclairs
Dessert suggesties
Ijsdesserts
American style individual
Om te delen
Lange banden prestige
Lange banden
Banden half kader
Taarten
Product diensten
Traiteur Gezouten
Retail gamma
Roomijs & sorbets
Banketbakkerij Onze catalogus
'Banketbakkerij'

Ons assortiment bestaat uit een uitgebreide reeks producten die volgens de grootste banketbakkerstraditie worden vervaardigd
en na het ontdooien hun perfect aspect bewaren. Elk product werd geselecteerd om de kwaliteit van zijn ingrediënten, maar ook om zijn verzorgde, prachtige presentatie.

Lange band Javanais
Lange band Javanais

Ref. : 73182 - 700 g
Laagjes amandelbiscuit, tussenin mokkaboterroom (100% boter). Afwerking: chocolade.
Lange band Misérable
Lange band Misérable

Ref. : 73183 - 700 g
2 lagen amandelbiscuit, vanilleboterroom. Met suiker versierd.
Lange band speculaas
Lange band speculaas

Ref. : 73181 - 700 g
Krokante bodem met 2 laagjes speculaasmousse en 1 laagje biscuit. Afgewerkt met speculaasstukjes.
Lange band chocolatine
Lange band chocolatine

Ref. : 73100 - 3 x 450 g
Chocolade génoise met rumsiroop, chocolademousse, afwerking: fluwelen chocoladelaagje.
Lange band aardbeien frambozen
Lange band aardbeien frambozen

Ref. : 73110 - 3 x 450 g
Witte génoise met kirschsiroop, aardbeien en frambozenmousse, Glazuur aardbei en zwarte bessen.
Lange band mandarijn nougat van Montélimar
Lange band mandarijn nougat van Montélimar

Ref. : 73185 - 950 g
Amandel biscuit, nougat krokante, vanillemousse, mandariijnen compote en partjes
Lange band Zwarte woud
Lange band Zwarte woud

Ref. : 73171 - 1 x 670 g
Chocoladebiscuit, geklopte slagroom met krieken en kerzenlikeur, chocoladebiscuit, pure chocolademousse. Afgewerkt met chocolade topping en versierd
Lange band Tiramisu
Lange band Tiramisu

Ref. : 73160 - 3 x 730 g
Bavaroise met mascarpone op biscuit doordrenkt met koffie en rum, afwerking: cacaopoeder
Lange band Mango passievruchten
Lange band Mango passievruchten

Ref. : 73172 - 3 x 810 g
Amandel biscuit, gekruide konfijt van mango en passievruchten, mango stukjes en rode bessen, witte genoise, mascarpone mousse
Lange band Feuillantine
Lange band Feuillantine

Ref. : 73120 - 3 x 700 g
Biscuit, hazelnoot craquelin, chocolademousse, afwerking met praligrain en fluwelen chocoladelaagje
Lange band krokant met 3 chocoladesoorten
Lange band krokant met 3 chocoladesoorten

Ref. : 73130 - 3 x 600 g
Bittere biscuit, met daarop een chocoladekrokantje met gepofte rijst, een laagje purechocolademousse en een laagje witte chocolademousse, fluwelen chocoladelaagje
Lange band siciliaans citrusdessert
Lange band siciliaans citrusdessert

Ref. : 73173 - 3 x 750 g
Citroen dacquoise biscuit, witte chocolade krokant,citroencrème, amandelbiscuit, mascarpone mousse met citroensap,
citroenglazuur en citroenschil.
Volledige catalogus