Ons assortiment bestaat uit een uitgebreide reeks producten die volgens de grootste banketbakkerstraditie worden vervaardigd en na het ontdooien hun perfect aspect bewaren. Elk product werd geselecteerd om de kwaliteit van zijn ingrediënten, maar ook om zijn verzorgde, prachtige presentatie.
![Chocolade](/photos/v2/73188.jpg) Chocolade
Ref. : 73188 - 1 x 700 g
Chocoladebiscuit, chocolademousse, chocoladeglazuur en schilfers.
![Lange band chocolade](/photos/v2/73186.jpg) Lange band chocolade
Ref. : 73186 - 1 x 500 g
Lengte (2 lagen) op basis van pure chocolademousse met bruine biscuit, bedekt met pure chocolade.
![Mandarijn imperial](/photos/v2/73033.jpg) Mandarijn imperial
Ref. : 73033 - 3 x 600 g
Amandel/hazelnoot dacquoise, chocolade biscuit, mandarijn imperial siroop, mandarijn mousse, mandarijn partjes, mandarijn glazuur en thee chips.
![Lange band Javanais](/photos/v2/73182.jpg) Lange band Javanais
Ref. : 73182 - 700 g
Laagjes amandelbiscuit, tussenin mokkaboterroom (100% boter). Afwerking: chocolade.
![Lange band Misérable](/photos/v2/73183.jpg) Lange band Misérable
Ref. : 73183 - 700 g
2 lagen amandelbiscuit, vanilleboterroom. Met suiker versierd.
![Lange band speculaas](/photos/v2/73181.jpg) Lange band speculaas
Ref. : 73181 - 700 g
Krokante bodem met 2 laagjes speculaasmousse en 1 laagje biscuit. Afgewerkt met speculaasstukjes.
![Lange band aardbeien frambozen](/photos/v2/73110.jpg) Lange band aardbeien frambozen
Ref. : 73110 - 3 x 450 g
Witte génoise met kirschsiroop, aardbeien en frambozenmousse, Glazuur aardbei en zwarte bessen.
![Zwarte woud](/photos/v2/73171.jpg) Zwarte woud
Ref. : 73171 - 1 x 670 g
Chocoladebiscuit, geklopte slagroom met krieken en kerzenlikeur, chocoladebiscuit, pure chocolademousse. Afgewerkt met chocolade topping en versierd
![Lange band Tiramisu](/photos/v2/73160.jpg) Lange band Tiramisu
Ref. : 73160 - 3 x 730 g
Bavaroise met mascarpone op biscuit doordrenkt met koffie en rum, afwerking: cacaopoeder
![Lange band Mango passievruchten](/photos/v2/73172.jpg) Lange band Mango passievruchten
Ref. : 73172 - 3 x 810 g
Amandel biscuit, gekruide konfijt van mango en passievruchten, mango stukjes en rode bessen, witte genoise, mascarpone mousse
![Lange band Feuillantine](/photos/v2/73120.jpg) Lange band Feuillantine
Ref. : 73120 - 3 x 700 g
Biscuit, hazelnoot craquelin, chocolademousse, afwerking met praligrain en fluwelen chocoladelaagje
![Lange band krokant met 3 chocoladesoorten](/photos/v2/73130.jpg) Lange band krokant met 3 chocoladesoorten
Ref. : 73130 - 3 x 600 g
Bittere biscuit, met daarop een chocoladekrokantje met gepofte rijst, een laagje purechocolademousse en een laagje witte chocolademousse, fluwelen chocoladelaagje
![Lange band siciliaans citrusdessert](/photos/v2/73173.jpg) Lange band siciliaans citrusdessert
Ref. : 73173 - 3 x 750 g
Citroen dacquoise biscuit, witte chocolade krokant,citroencrème, amandelbiscuit, mascarpone mousse met citroensap, citroenglazuur en citroenschil.
|