6 granenbroodje
Ref. : 34401 - 35 x 50 g
Bloem op basis van 6 granen (volkoren, rogge, haver, maïs, griesmeel van harde tarwe, gerstcrème) en 3 zaden (gierst, bruin lijnzaad, sesam).
Apfelstrudel
Ref. : 73405 - 48 x 125 g
63% appels, rozijnen en kaneel
Aquarelle
Ref. : 66206 - 48 x 14 g
vanille éclair - aardbei tartelette - citroen tartelette - nougat entremet - chocolade fondant - pistache en abrikoos moelleux - kokos moelleux - chocolade passievrucht croquant
Ardeens brood
Ref. : 18050 - 25 x 200 g
Ideaal om aan tafel te delen
Artisanale focaccia sezemzaad
Ref. : 41340 - 24 x 230 g
Op basis van biga en zuurdesem. gefermenteerd gedurende 72 uur met 80% hydratatie, schone labels. Stevige en knapperige korst, zacht en luchtig kruim. 29 x 18 x h3 cm
Assortiment mini-panini
Ref. : 90015 - 18 x 18 g
9 x tomaten met mozzarella pesto 9 x kip, gerookte borst, cheddarkaas, uien
Aumonière karamel appel "Maison Brieuc"
Ref. : 70210 - 20 x 90 g
Crêpe gevouwen in een Aumonière rond een gebakken appel en een hart van karamel met gezouten boter van het bedrijf "Maison Brieuc" in Bretagne.
Bauernbrood
Ref. : 18051 - 25 x 200 g
Ideaal om te delen. Tarwebloem, roggemeel en roggegist.
Belgische appelringtaart
Ref. : 65204 - 1 x 825 g
Met hele eieren, Jonasgold appel, amandelschilfers, abrikozengelei en poedersuiker.
Bokkenpootjes
Ref. : 66043 - 24 x 23 g
Het beroemde Belgische koekje, gevuld met verse vanillecrème en bedekt met Belgische chocolade.
bol framboos maanzaad
Ref. : 70022 - 16 x 93 g
Amandel en maanzaad dacquoise, frambozen inzet, vanille bavaroise met maanzaad glazuur.
Brochetjes Nirvana
Ref. : 90215 - 40 x 12 g
10 x druiven / mozzarella / tandoori kip 10 x mozzarella / gekonfijte tomaat / olijf 10 x mozzarella/abrikoos/spek 10 x mozzarella / gedroogde vijg / ham
Champignons
Ref. : 90606 - 1 x 1,1 kg
Kruimeldeeg, quiche vulling, paddenstoelen, zout, peper.
Cheesecake bosbes
Ref. : 72173 - 12 x 85 g ø 6 cm
Individueel roomkaastaartje met blauwe bosbessen op een zanddeeg crumble.
Chik'n cones
Ref. : 90163 - 40 x 20 g
Tarwedeeghoorntje, kip, groenten (kool, wortel, ui, shiitake paddenstoel, sesamzaadjes, sojasaus).
Chocolade
Ref. : 73188 - 1 x 700 g
Chocoladebiscuit, chocolademousse, chocoladeglazuur en schilfers.
chocolade & hazelnoot Vegan
Ref. : 56604 - 36 x 65 g - 5 x 5 cm
Een rauw dessert met een korst van dadels en gedroogd fruit en een chocolademousse bestrooid met hazelnoten.
Chocolade karamel
Ref. : 73207 - 1 x 2,9 kg
Cacao joconde biscuit, krokante amandel, romige karamel, pure chocolade bavaroise, chocolade glazuur.
Chocolade pistache
Ref. : 70021 - 20 x 78 g
Chocoladebiscuit met geblancheerde pistachenoten, vanillesiroop, pure chocolademousse van Valrhona, pistachebavaroise, decoratie: gehakte pistachenoten en chocoladeglazuur.
Chocolade symfonie
Ref. : 70020 - 20 x 78 g
Chocolade biscuit, chocolade siroop, Valrhona donkere chocolademousse, Valrhona melkchocolademousse, Valrhona witte chocolademousse, gehakte walnoot decoratie.
Chocolade Symphony
Ref. : 75104 - 8 x 105 g
Koekje van brownie, donkere chocolademousse, melkchocolademousse, witte chocolademousse, pralinécrème, chocolade crunch.
Citroen rabarbertaartje
Ref. : 80182 - 28 x 110 g ø 8,2 cm
Puur roomboter zanddeeg, 4/4 citroencake, geglaceerd met rabarber en abrikozenglazuur.
Classic cheesecake
Ref. : 72174 - 12 x 85 g ø 6 cm
Individuele roomkaascake op knapperig zandkoekje.
Crac'choc
Ref. : 70032 - 24 x 94 g
Knapperige praline, karamelganache, cacaokoekje, golf van chocolade/karamelmousse.
Crème brulée
Ref. : 70026 - 20 x 120 g ø 12 cm
Crème brulée met echte vanillebonen, in een terracotta schaaltje.
Crunchy mini choux assortiment
Ref. : 66105 - 96 x 14 g
6 x pistache-frambozen 6 x gianduja banaan en gezouten boter karamel 6 x exotische passievruchten 6 x karamel-gezouten boter en donkere chocolade
Cup mousse Vegan
Ref. : 30 x 200 ml
RRP300435 - Citroen RRP300389 - Chocolade RRP300341 - Framboos RRP300438 - Tropisch (mango/passie)
Délicatesse
Ref. : 66207 - 48 x 14 g
Citroentaartje - driehoekje amandel/pistache - chocolade/kokosfondant - hazelnoot/cassis moelleux - alumette tiramisu - passievrucht/kokos financierant - chocolade/karamel krokant - praliné/apricot crunch
Délice
Ref. : 72081 - 12 x 90 g ø 6,8 cm
Chocoladebiscuit, melkchocolademousse, fondantchocolade, fluwelen decoratie en pure chocoladeglazuur.
Éclair karamel
Ref. : 72510 - 14 x 120 g, 14 cm
Gevuld met karamelcrème uit Isigny.
Éclair speculaas
Ref. : 72517 - 14 x 80 g, 14 cm
Gevuld met speculaascreme, speculaas glazuur.
Framboisier 4 pers.
Ref. : 73312 - 1 x 400 g ø 14 cm
Genoise biscuit, vanillemousse, frambozenmousse.
Framboos en platte kaas
Ref. : 70119 - 16 x 95 g ø 8 cm
Joconde biscuitmet amandelen, platte kaas mousse met frambozen, frambozenpitglazuur, frambozen en witte chocolade.
Frambozen & bosbessen Vegan
Ref. : 56606 - 36 x 65 g - 5 x 5 cm
Een rauw dessert met een dadel- en nootkorst en een frambozen- en bosbessenmousse.
Frambozen kruimeltaartje
Ref. : 80181 - 28 x 105 g ø 8,2 cm
Puur roomboter zanddeeg, 4/4 cake, frambozencoulis, frambozen en crumble.
Gua Bao
Ref. : 41710 - 41711 - 41712
41710 - 50 x 20 g, 7 x 6 cm 41711 - 25 x 40 g, 9 x 7 cm 41712 - 20 x 70 g, 10 x 9 cm Traditioneel Aziatisch brood, gestoomd. Tarwebloem, maïs- en sojaolie.
idv Hazelnoot chocolade
Ref. : 72119 - 14 x 95 g ø 8 cm
Cacao-amandelkoekje, romige donkere chocolade cardamom, gekarameliseerde hazelnoten, praline bavaroise, afwerking: gehakte hazelnoten, melkchocolade velours.
Kaneel swirl
Ref. : 60039 - 48 x 85 g
Deens wervel met kaneel en bruine suiker vulling.
Karamel & chocolade Vegan
Ref. : 56603 - 36 x 65 g - 5 x 5 cm
Een rauw dessert met een dadel- en notenkorst, dadelkaramel en chocolade.
Kip loempia
Ref. : 90023 - 50 x 20 g
Schilferig tarwedeeg, clean label kip, groenten (wortelen, paprika, kool), kruiden.
kristal bun gekorreld, gesneden
Ref. : 43421 - 60 x 70 g ø 12 cm
Dunne, knapperige korst en zacht, luchtige kruim.Tarwemeel, geroosterd rogge, lijnzaad en olijfolie. Versiering: gele en bruine vlas-, zonnebloem-, en sesamzaadjes.
Kristal bun gekorreld, gesneden
Ref. : 43422 - 60 x 70 g ø 12 cm
Dunne, knapperige korst en zachte, luchtige kruim. Tarwebloem, zuurdesem, olijfolie. Meelpoeder.
Lange band chocolade
Ref. : 73186 - 1 x 500 g
Lengte (2 lagen) op basis van pure chocolademousse met bruine biscuit, bedekt met pure chocolade.
Limoen & mango Vegan
Ref. : 56605 - 36 x 65 g - 5 x 5 cm
Een rauw dessert met een dadel- en nootkorst en een mousse van mango en limoen.
Luxe pitabrood
Ref. : 44010 - 32 x 120 g ø 16 cm
Lichte kruim met een fijne krokante korst.
Mandarijn imperial
Ref. : 73033 - 3 x 600 g
Amandel/hazelnoot dacquoise, chocolade biscuit, mandarijn imperial siroop, mandarijn mousse, mandarijn partjes, mandarijn glazuur en thee chips.
Maple Pecan twist
Ref. : 60082 - 70 x 90 g
Deens gebak met boter, pecannoten en ahornsiroop.
Massaman kokosnoot kip brochette
Ref. : 90026 - 40 x 25 g
Kipfilet, kokos paneermeel en Massaman kruiden (chili, kardemom, galanga, komijn, kurkuma, citroengras, knoflook, ui).
Mello cake melkchocolade
Ref. : 66041 - 20 x 22 g
Ambachtelijke Mello cake gemaakt door Stephan Destrooper, boter biscuit, praline en krokant, Italiaanse meringue, chocolade topping
Mello cake pure chocolade
Ref. : 66040 - 20 x 22 g
Ambachtelijke Mello cake gemaakt door Stephan Destrooper, boter biscuit, praline en krokant, Italiaanse meringue, chocolade topping
Mello cake with chocolade
Ref. : 66042 - 20 x 22 g
Ambachtelijke Mello cake gemaakt door Stephan Destrooper, boter biscuit, praline en krokant, Italiaanse meringue, chocolade topping
Meringue
Ref. : ATL18050 - 150 x 10 g ø 7,5 cm
Mini assortiment Vegan
Ref. : 56499 - 96 x 24 g
Mini vierkantjes (3x3 cm) met een laagje dadels en gedroogd fruit, gegarneerd met: framboos mousse & passievrucht chocolademousse & kokosnoot framboos mousse & bosbes hazelnoot chocolademousse
Mini Baklava
Ref. : 66183 - 60 x 55 g
Traditioneel recept, knapperig, walnoten en amandelen, citroenrasp en kaneel, overgoten met siroop.
Mini Bao kip
Ref. : 90025 - 40 x 25 g
Bao broodje belegd met een mengsel van versnipperde kipfilet, paprika en BBQ saus.
Mini blinis assortiment
Ref. : 90053 - 28 x 10 g
7 garnalen Thaise kokos-curry 7 citroen/dille gerookte forel 7 sint-jakobsschelpen met truffelprei 7 kabeljauw met bieslook
Mini crème brûlée
Ref. : 66255 - 30 x 22 g
Heerlijke crème brûlée met volle melk, eieren en vanille.
Mini Kataifi
Ref. : 66182 - 60 x 55 g
Griekse specialiteit, bladerdeeg gevuld met walnoten, amandelen en pistachenoten en overgoten met siroop.
Mini pizza
Ref. : 90008 - 40 x 14 g
10 x kaas 10 x kaas, oregano, peterselie & Provençaalse kruiden 10 x ham & kaas 10 x kaas & blokjes ananas
Mini quiches assortiment
Ref. : 90006 - 24 x 13 g
6 x lorraine 6 x mediterrane groenten 6 x zalm & dille 6 x blauwschimmelkaas
Mini vanille pannenkoek
Ref. : 64954 - 180 x 15 g ø 10 cm
Frisse en luchtige zoete pannenkoek met een vleugje vanille.
Mini wraps "tout en couleurs"
Ref. : 90034 - 48 x 13,5 g
12 geitenkaas en zonnegroenten 12 gerookte zalm en bieslookcrème 12 kip, paprika en kerriecrème 12 pastrami en mosterdcrème
Mix mini box éclairs kleur
Ref. : 66232 - 50 x 23 g
Assortiment mini-éclairs met ambachtelijke banketbakkersroom: Zwarte chocolade, karamel, kers, banaan, sinaasappel.
Mix mini box snoezen
Ref. : 66233 - 48 x 38 g
Assortiment mini snoezen met ambachtelijke banketbakkersroom: chocolade, mokka, banaan.
Mix mini taartjes
Ref. : 66087 - 96 x 20 g
24 x Citroen 24 x Aardbei 24 x Praliné - witte chocolade 24 x gezouten karamel en melkchocolade
Mochi
Ref. : 72161 - 72162 - 72163 - 15 x 70 g
ref: 72161 - matcha groene thee ref: 72162 - passievrucht, mango ref: 72163 - yuzu In de geest van het traditionele Japanse dessert, een klein bolletje ambachtelijk ijs gewikkeld in zoet rijstpapier.
Pavé ranger gesneden
Ref. : 37453 - 6 x 1,1 kg
Tarwe, volkoren rogge, getoaste mout, bruin lijnzaad, zonnebloempitten. Gebakken op steen. 32 sneetjes
Peer zwarte bes
Ref. : 72090 - 20 x 70 g
Gekruid vanillebiscuitje, siroop van peer en specerijen, mousse van zwarte bessen, mousse van peer en quarte épices, garnering: gesneden peer.
Pistache rode vruchten
Ref. : 70112 - 16 x 85 g ø 8 cm
Amandel biscuit, pistache bavarois, marmelade van rode vruchten. Afwerking: glazuur, fruit en chocolade.
Pizza margherita
Ref. : 90750 - 36 x 220 g
Rechthoekige pizza van 18 x 12,5 cm belegd met tomatensaus en mozzarella.
Plateau canapé Elégance
Ref. : 90203 - 64 x 11 g
7 x Geitenkaas en paprika kaaskoekjes 8 x Krokante eendenleverblok op gekonfijte ui gekonfijte ui 7 x Peperparel canapés 7 x Groene Thaï Curry sint-jakobsschelpen 7 x Parmezaan en maanzaad zwarte koekjes 7 x Pesto, 5 bessen, peultjes en edamame canapés 7 x Mango en gerookte zalm clubs 7 x Knoflook & Kruiden & Kersentomaten Kaasreepjes 7 x Kip kerrie en kokosnoot canapés
Plateau canapé Fantastic
Ref. : 90204 - 58 x 11 g
6 x gekonfijte tomaat en verse geitenkaas 7 x blok eendenlever 23% en vijg 6 x witvisfilet en forelkuit 7 x tortilla met tonijn en rode peper 6 x gerookte eendenborst zonder vel en griottine 7 x gesmolten reblochonkaas en geroosterd gerookt spek 6 x pittige garnalen en mangocompote 6 x mozzarella en pastrami
Rozichka
Ref. : 90027 - 45 x 22 g
Bulgaarse specialiteit, filodeeg bladerdeeg met fromage frais en prei.
Rumba
Ref. : 72080 - 12 x 90 g ø 6,5 cm
Biscuit sacher, chocolademousse, chocolade glazuur.
Rumba 4 pers.
Ref. : 73311 - 1 x 500 g ø 14 cm
Genoise biscuit cacao, melkchocolademousse, chocoladefondant afwerking
Sandobrood
Ref. : 19120 - 7 x 700 g
Japans briochebrood. Ultrazacht.
Savarin
Ref. : ATL18045 - 125 x 20 g ø 7 cm
Summer Joy
Ref. : 75105 - 10 x 85 g
Krokante biscuit, rabarber, aardbeienmousse, witte chocolade - munt, marshmallow, aardbeiencoulis.
Tartine Russe
Ref. : 66044 - 42 x 12 g
Een knapperig koekje van buiten en zacht van binnen. Gevuld met een zachte vanillecrème.
Terre-Mer brioche soft
Ref. : 19116 - 6 x 990 g
Voor de bereiding van een "kreeft" sandwich. Kan worden gebakken op een bakplaat. Licht gezoet, met boter en hele eieren.
Thaise mini bowl
Ref. : 90070 - 20 x 16 g
4 x kabeljauw/tomaat/zucchini 4 x garnalen/mangocompote 4 x Thaise krabsalade 4 x gerookte zalm/pastasalade 4 x Thaise kip
Tiramisu Fine
Ref. : 75103 - 7 x 90 g
Krokante bodem, mascarpone - amaretto, koffieroom, melkchocoladeroom, koffiemakroon.
Tiramisu Vegan
Ref. : 56602 - 36 x 65 g - 5 x 5 cm
Rauw dessert met een dadel- en walnootkorst, vanillemousse, koffie en chocolade. Afgewerkt met cacao.
Traviata
Ref. : 70033 - 27 x 85 g
Joconde biscuit met koffiesiroop, koffiebotercrème en chocoladeganache, gedecoreerd met mascarponemoussekoepels met cacaofluweel.
Ui Bhaji
Ref. : 90138 - 56 x 27 g
Klein Indiaas hapje met ui, kikkererwten, cardamome, komijn en koriander, veggie product.
Zoete aardappel
Ref. : 90607 - 1 x 1,2 kg
Kruimeldeeg, quiche vulling, zoete aardappel, gekarameliseerde rode ui, feta kaas, zout, peper.
Zwitserse roomtaart
Ref. : 82905 - 28 x 76 g ø 8,2 cm
Pure roomboter zandkoekjesbodem gevuld met Zwitserse room (vanille custard en slagroom)
Soezendeeg instant
Ref. : 66208 - 44 x 14 g
éclair chocolade - éclair koffie - soesje praliné - éclair vanille - soesje karamel - éclair pistache
Petits fours tradition
Ref. : 90080 - 32 x 12 g
4 x minipizza 5 x bladerdeegworst 4 x comté gougère 5 x brochetten met pruimen en spek 5 x mini emmentaler croques 5 x kalfsrijsthapjes 4 x mini quiches
Mini bagels briochés gevuld
Ref. : 90217 - 24 x 15 g
6 x gerookte zalm & verse kaas met bieslook 6 x pastrami & verse kaas met peterselie 6 x geitenkaas, tomaat, pesto 6 x gebraden kip met druivenmosterd
Roomijs
Ref. : 99001 - 90015 - 90011 - 90012
Ref 99001 1 x 5,0 L - Vanille roomijs Echiré Ref 99015 1 x 2,5 L - Vanille Bourbon roomijs Ref 99011 1 x 2,5 L - Valrhona chocolate roomijs Ref 99012 1 x 2,5 L - Koffie ijs 100% Arabica
Sorbets "Glaces des Alpes"
Ref. : 99030 - 99031
Ref 99030 1 x 2,5 L - Frambozensorbet, volle vruchten 52% Ref 99031 1 x 2,5 L - Citroensorbet, volle vruchten 28%
|