• Home
  • Onze producten
  • Be Green
  • Contact
Terug

Individuele taartjes

Individuele taartjes, staven met fruit, taarten om zelf af te bakken… De producten in dit gamma hoeven enkel nog ontdooid te worden of zijn makkelijk te bereiden. Wij bieden u een uitgebreide selectie aan, met onder meer een reeks Tartes Tatin waar onze grootmoeders dol op zouden zijn.

Zwitserse roomtaart
Ref. : 82905 - 28 x 76 g ø 8,2 cm
Pure roomboter zandkoekjesbodem gevuld met
Zwitserse room (vanille custard en slagroom)
Frambozen kruimeltaartje
Ref. : 80181 - 28 x 105 g ø 8,2 cm
Puur roomboter zanddeeg, 4/4 cake, frambozencoulis, frambozen en crumble.
Citroen rabarbertaartje
Ref. : 80182 - 28 x 110 g ø 8,2 cm
Puur roomboter zanddeeg, 4/4 citroencake, geglaceerd met rabarber en abrikozenglazuur.
kersencrumble
Ref. : 80224 - 40 x 142 g ø 11 cm
Appelcrumble
Ref. : 80214 - 40 x 139 g ø 11 cm
Pastel de Nata
Ref. : 80263 - 100 x 65 g
Pastel de nata
Ref. : MOLPDN - 80 x 68 g
Taartje tatin prestige met appels
Ref. : 80000 - 9 x 120g
Traditioneel recept van de zusters Tatin, met verse boter,met 58% verse appels van Lozère.
Mini taartje Tatin prestige
Ref. : 80020 - 16 x 60 g
Traditioneel recept, 58% verse appels uit Lozère
Taartjes Tatin met appels
Ref. : 80080 - 18 x 120 g
Gekarameliseerde appelsstukjes op bladerdeegbodem.
Citroentaartje prestige
Ref. : 80164 - 12 x 85 g
Zanddeeg met boter, citroen cremeux.
Citroentaartje met meringue
Ref. : 80165 - 12 x 85 g
Zanddeeg met boter, citroen cremeux, lichte meringue, dekor: limoenschil.
Frambozentaartje met meringue
Ref. : 80166 - 12 x 85 g
Zanddeeg met boter, framboos cremeux, lichte meringue, dekor: kokos.
Fijn appeltaartje
Ref. : 80190 - 16 x 105 g
Bladerdeeg, appels gerold door boter en suike , afwerking: abrikoosgelei en gepofte rijst.
Taartje fijne peer
Ref. : 80191 - 16 x 100 g - 13cm
Bladerdeeg en frangipanecreme, peren en afdekgelei abrikoos.
Appel rabarbertaartje
Ref. : 80167 - 12 x 90 g
Zanddeeg, hazelnoot, appel, rabarber, amandel.
Frambozentaartje
Ref. : 80242 - 12 x 110 g
Zanddeeg met hazelnoten, banketbakkersroom, frambozen.
Bosvruchtentaartje
Ref. : 80192 - 12 x 110 g
Zanddeeg met hazelnoten, banketbakkersroom, bosvruchten.
Chocoladetaartje
Ref. : 80171 - 12 x 90 g
Zanddeeg met hazelnoten, 3 chocolade ganache.
Appeltaartje met karamel
Ref. : 80172 - 12 x 90 g
Zanddeeg met hazelnoten, stukjes appels, vanillecrème, karamel.
Pecannoten taartje
Ref. : 80170 - 9 x 85 g - Ø 8,5 cm
met 23% pecannoten
Rijsttaartje
Ref. : 80740 - 36 x 125 g - Ø 10 cm
Taartje frangipane
Ref. : 80750 - 24 x 100 g - Ø 10 cm
Bresiliennetaartje
Ref. : 80755 - 36 x 120g - Ø 10 cm
Mattentaartje
Ref. : 80730 - 24 x 115 g
Tompoes
Ref. : 72310 - 24 x 70 g
Veeltjes bladerdeeg en banketbakkersroom ertussen, witte fondant glazuur en versierd met gesmolten chocolade
Berlijnse bol
Ref. : 64720 - 24 x 100 g
Met klassieke banketbakkersroom.