Individuele taartjes, staven met fruit, taarten om zelf af te bakken… De producten in dit gamma hoeven enkel nog ontdooid te worden of zijn makkelijk te bereiden. Wij bieden u een uitgebreide selectie aan, met onder meer een reeks Tartes Tatin waar onze grootmoeders dol op zouden zijn.
![]() |
Zwitserse roomtaart |
Ref. : 82905 - 28 x 76 g ø 8,2 cm |
Pure roomboter zandkoekjesbodem gevuld met Zwitserse room (vanille custard en slagroom) |
![]() |
Frambozen kruimeltaartje |
Ref. : 80181 - 28 x 105 g ø 8,2 cm |
Puur roomboter zanddeeg, 4/4 cake, frambozencoulis, frambozen en crumble. |
![]() |
Citroen rabarbertaartje |
Ref. : 80182 - 28 x 110 g ø 8,2 cm |
Puur roomboter zanddeeg, 4/4 citroencake, geglaceerd met rabarber en abrikozenglazuur. |
![]() |
kersencrumble |
Ref. : 80224 - 40 x 142 g ø 11 cm |
![]() |
Appelcrumble |
Ref. : 80214 - 40 x 139 g ø 11 cm |
![]() |
Pastel de Nata |
Ref. : 80263 - 100 x 65 g |
![]() |
Pastel de nata |
Ref. : MOLPDN - 80 x 68 g |
![]() |
Taartje tatin prestige met appels |
Ref. : 80000 - 9 x 120g |
Traditioneel recept van de zusters Tatin, met verse boter,met 58% verse appels van Lozère. |
![]() |
Mini taartje Tatin prestige |
Ref. : 80020 - 16 x 60 g |
Traditioneel recept, 58% verse appels uit Lozère |
![]() |
Taartjes Tatin met appels |
Ref. : 80080 - 18 x 120 g |
Gekarameliseerde appelsstukjes op bladerdeegbodem. |
![]() |
Citroentaartje prestige |
Ref. : 80164 - 12 x 85 g |
Zanddeeg met boter, citroen cremeux. |
![]() |
Citroentaartje met meringue |
Ref. : 80165 - 12 x 85 g |
Zanddeeg met boter, citroen cremeux, lichte meringue, dekor: limoenschil. |
![]() |
Frambozentaartje met meringue |
Ref. : 80166 - 12 x 85 g |
Zanddeeg met boter, framboos cremeux, lichte meringue, dekor: kokos. |
![]() |
Fijn appeltaartje |
Ref. : 80190 - 16 x 105 g |
Bladerdeeg, appels gerold door boter en suike , afwerking: abrikoosgelei en gepofte rijst. |
![]() |
Taartje fijne peer |
Ref. : 80191 - 16 x 100 g - 13cm |
Bladerdeeg en frangipanecreme, peren en afdekgelei abrikoos. |
![]() |
Appel rabarbertaartje |
Ref. : 80167 - 12 x 90 g |
Zanddeeg, hazelnoot, appel, rabarber, amandel. |
![]() |
Frambozentaartje |
Ref. : 80242 - 12 x 110 g |
Zanddeeg met hazelnoten, banketbakkersroom, frambozen. |
![]() |
Bosvruchtentaartje |
Ref. : 80192 - 12 x 110 g |
Zanddeeg met hazelnoten, banketbakkersroom, bosvruchten. |
![]() |
Chocoladetaartje |
Ref. : 80171 - 12 x 90 g |
Zanddeeg met hazelnoten, 3 chocolade ganache. |
![]() |
Appeltaartje met karamel |
Ref. : 80172 - 12 x 90 g |
Zanddeeg met hazelnoten, stukjes appels, vanillecrème, karamel. |
![]() |
Pecannoten taartje |
Ref. : 80170 - 9 x 85 g - Ø 8,5 cm |
met 23% pecannoten |
![]() |
Rijsttaartje |
Ref. : 80740 - 36 x 125 g - Ø 10 cm |
![]() |
Taartje frangipane |
Ref. : 80750 - 24 x 100 g - Ø 10 cm |
![]() |
Bresiliennetaartje |
Ref. : 80755 - 36 x 120g - Ø 10 cm |
![]() |
Mattentaartje |
Ref. : 80730 - 24 x 115 g |
![]() |
Tompoes |
Ref. : 72310 - 24 x 70 g |
Veeltjes bladerdeeg en banketbakkersroom ertussen, witte fondant glazuur en versierd met gesmolten chocolade |
![]() |
Berlijnse bol |
Ref. : 64720 - 24 x 100 g |
Met klassieke banketbakkersroom. |