Gastronomisch stokbrood
Dit gamma onderscheidt zich door zijn fabricagewijze, waarbij net zoals vroeger de tijd wordt uitgetrokken om traditionele broden te maken, die bovendien enkel de beste grondstoffen bevatten. Na een lange gisting en een handmatige bewerking worden ze op steen gebakken. Deze broden kunnen langer bewaard worden en zijn gegarandeerd vrij van chemische producten of genetisch gewijzigde organismen.
MET SLOW BAKING-CERTIFICERING
 |
Gastronomisch stokbrood |
Ref. : 15000 - 22 x 270 g |
Dit stokbrood, vervaardigd op basis van traditionele Franse bloem zonder enige toegevoegde stoffen, is een authentieke ambassadeur van de goede smaak. Zijn fijne, krokante korst, het crèmekleurig kruim, de boter -en hazelnoten smaak maken van dit stokbrood een gastronomisch brood dat perfect past bij alle stappen van een goede maaltijd. |
 |
Ardeens stokbrood |
Ref. : 15300 - 22 x 270 g |
Speltbloem type 65, tarwebloem type 65, zacht zuurdesem, zout van Guérande en tarwekiemen. Da's alles! Zonder chemische producten, GGO's, voedingszuren, emulgator … |