• Home
  • Onze producten
  • Be Green
  • Contact
Terug

Elements

Frambozencrème
Ref. : 75090 - 63 x 5 g
Chocolade crumble
Ref. : 80990 - 1 x 1 kg
Amandel crumble
Ref. : 80991 - 1 x 1 kg
Braziliaanse koffie Crumble
Ref. : 80992 - 1 x 1 kg
Frambozenyoghurt crumble
Ref. : 80993 - 1 x 1 kg
Croc-O-Crisp praline
Ref. : 81010 - 2 x 250 g - 1 x 500 g
Croc-O-Crisp frambozenyoghurt
Ref. : 81011 - 2 x 400 g - 1 x 800 g
Brownies basis
Ref. : 80969 - 3 x 390 g, 265 x 165 mm
Spongecake chocolade
Ref. : 80974 - 8 x 20 g
Sponge cake pistache
Ref. : 80973 - 8 x 20 g
Spongecake framboos
Ref. : 80975 - 8 x 20 g
Maxi sfera karamel
Ref. : 80930 - 56 x 10 g
Mini sfera 25mm op basis van een rijke cremeux. Ideaal als smaakmaker op je aperitiefhapje of je dessert.
Maxi sfera exotisch
Ref. : 80931 - 56 x 10 g
Mini sfera 25mm op basis van een rijke cremeux. Ideaal als smaakmaker op je aperitiefhapje of je dessert.
Maxi quenelle Mascarpone
Ref. : 75080 - 30 x 12 g - 55 mm x 28 mm
Fijne mousse van tiramisu met wit fluweeleffect.
Maxi quenelle Chocolade uit Tanzania
Ref. : 75081 - 30 x 12 g - 55 mm x 28 mm
Mousse van fondantchocolade Tanzania met bruin fluweeleffect.
Maxi quenelle rode vruchten
Ref. : 75082 - 30 x 12 g - 55 mm x 28 mm
Edele frambozenmousse met rood fluweeleffect.
Zakje crémeux caramel
Ref. : 75070 - 4 x 300 g
Zalige caramel crémeux in handig spuitzakje voor uw verrines en als decoratie van uw dessertborden.
Zakje crémeux exotisch
Ref. : 75071 - 4 x 300 g
Fijne passie crémeux in handig spuitzakje voor uw verrines en als decoratie van uw dessertborden.
Salsa framboos en hibiscus thee
Ref. : 84001 - 5 x 220 ml
Met deze gesofisticeerde salsa op basis van framboos en Hibiscus Thee breng je in no time diepgang en complexiteit aan op je dessert.
Salsa exotische dessert/ groen citroen
Ref. : 84002 - 5 x 220 ml
Met deze gesofisticeerde salsa op basis van limoen, passie en mango breng je in no time diepgang en complexiteit aan op je dessert.
Chocolade crumble
Ref. : 80990 - 1 kg
Een heerlijke crumble met een toets van chocolade geeft extra diepgang aan uw dessertborden en glaasjes.