Lange banden
Ons assortiment bestaat uit een uitgebreide reeks producten die volgens de grootste banketbakkerstraditie worden vervaardigd
en na het ontdooien hun perfect aspect bewaren. Elk product werd geselecteerd om de kwaliteit van zijn ingrediënten, maar ook om zijn verzorgde, prachtige presentatie.
 |
Mandarijn imperial |
Ref. : 73033 - 3 x 600 g |
Amandel/hazelnoot dacquoise, chocolade biscuit, mandarijn imperial siroop, mandarijn mousse, mandarijn partjes, mandarijn glazuur en thee chips.
|
 |
Chocolade |
Ref. : 73188 - 1 x 700 g |
Chocoladebiscuit, chocolademousse, chocoladeglazuur en schilfers.
|
 |
Lange band chocolade |
Ref. : 73186 - 1 x 500 g |
Lengte (2 lagen) op basis van pure chocolademousse met bruine biscuit, bedekt met pure chocolade. |
 |
Lange band Javanais |
Ref. : 73182 - 700 g |
Laagjes amandelbiscuit, tussenin mokkaboterroom (100% boter). Afwerking: chocolade. |
 |
Lange band Misérable |
Ref. : 73183 - 700 g |
2 lagen amandelbiscuit, vanilleboterroom. Met suiker versierd. |
 |
Lange band speculaas |
Ref. : 73181 - 700 g |
Krokante bodem met 2 laagjes speculaasmousse en 1 laagje biscuit. Afgewerkt met speculaasstukjes. |
 |
Lange band aardbeien frambozen |
Ref. : 73110 - 3 x 450 g |
Witte génoise met kirschsiroop, aardbeien en frambozenmousse, Glazuur aardbei en zwarte bessen. |
 |
Zwarte woud |
Ref. : 73171 - 1 x 670 g |
Chocoladebiscuit, geklopte slagroom met krieken en kerzenlikeur, chocoladebiscuit, pure chocolademousse. Afgewerkt met chocolade topping en versierd |
 |
Lange band Tiramisu |
Ref. : 73160 - 3 x 730 g |
Bavaroise met mascarpone op biscuit doordrenkt met koffie en rum, afwerking: cacaopoeder |
 |
Lange band Mango passievruchten |
Ref. : 73172 - 3 x 810 g |
Amandel biscuit, gekruide konfijt van mango en passievruchten, mango stukjes en rode bessen, witte genoise, mascarpone mousse |
 |
Lange band Feuillantine |
Ref. : 73120 - 3 x 700 g |
Biscuit, hazelnoot craquelin, chocolademousse, afwerking met praligrain en fluwelen chocoladelaagje |
 |
Lange band krokant met 3 chocoladesoorten |
Ref. : 73130 - 3 x 600 g |
Bittere biscuit, met daarop een chocoladekrokantje met gepofte rijst, een laagje purechocolademousse en een laagje witte chocolademousse, fluwelen chocoladelaagje |
 |
Lange band siciliaans citrusdessert |
Ref. : 73173 - 3 x 750 g |
Citroen dacquoise biscuit, witte chocolade krokant,citroencrème, amandelbiscuit, mascarpone mousse met citroensap, citroenglazuur en citroenschil. |