Individuele taartjes, staven met fruit, taarten om zelf af te bakken… De producten in dit gamma hoeven enkel nog ontdooid te worden of zijn makkelijk te bereiden. Wij bieden u een uitgebreide selectie aan, met onder meer een reeks Tartes Tatin waar onze grootmoeders dol op zouden zijn.
![]() |
| Zwitserse roomtaart |
| Ref. : 82905 - 28 x 76 g ø 8,2 cm |
| Pure roomboter zandkoekjesbodem gevuld met Zwitserse room (vanille custard en slagroom) |
![]() |
| Frambozen kruimeltaartje |
| Ref. : 80181 - 28 x 105 g ø 8,2 cm |
| Puur roomboter zanddeeg, 4/4 cake, frambozencoulis, frambozen en crumble. |
![]() |
| Citroen rabarbertaartje |
| Ref. : 80182 - 28 x 110 g ø 8,2 cm |
| Puur roomboter zanddeeg, 4/4 citroencake, geglaceerd met rabarber en abrikozenglazuur. |
![]() |
| kersencrumble |
| Ref. : 80224 - 40 x 142 g ø 11 cm |
![]() |
| Appelcrumble |
| Ref. : 80214 - 40 x 139 g ø 11 cm |
![]() |
| Pastel de Nata |
| Ref. : 80263 - 100 x 65 g |
![]() |
| Pastel de nata |
| Ref. : MOLPDN - 80 x 68 g |
![]() |
| Taartje tatin prestige met appels |
| Ref. : 80000 - 9 x 120g |
| Traditioneel recept van de zusters Tatin, met verse boter,met 58% verse appels van Lozère. |
![]() |
| Mini taartje Tatin prestige |
| Ref. : 80020 - 16 x 60 g |
| Traditioneel recept, 58% verse appels uit Lozère |
![]() |
| Taartjes Tatin met appels |
| Ref. : 80080 - 18 x 120 g |
| Gekarameliseerde appelsstukjes op bladerdeegbodem. |
![]() |
| Citroentaartje prestige |
| Ref. : 80164 - 12 x 85 g |
| Zanddeeg met boter, citroen cremeux. |
![]() |
| Citroentaartje met meringue |
| Ref. : 80165 - 12 x 85 g |
| Zanddeeg met boter, citroen cremeux, lichte meringue, dekor: limoenschil. |
![]() |
| Frambozentaartje met meringue |
| Ref. : 80166 - 12 x 85 g |
| Zanddeeg met boter, framboos cremeux, lichte meringue, dekor: kokos. |
![]() |
| Fijn appeltaartje |
| Ref. : 80190 - 16 x 105 g |
| Bladerdeeg, appels gerold door boter en suike , afwerking: abrikoosgelei en gepofte rijst. |
![]() |
| Taartje fijne peer |
| Ref. : 80191 - 16 x 100 g - 13cm |
| Bladerdeeg en frangipanecreme, peren en afdekgelei abrikoos. |
![]() |
| Appel rabarbertaartje |
| Ref. : 80167 - 12 x 90 g |
| Zanddeeg, hazelnoot, appel, rabarber, amandel. |
![]() |
| Frambozentaartje |
| Ref. : 80242 - 12 x 110 g |
| Zanddeeg met hazelnoten, banketbakkersroom, frambozen. |
![]() |
| Bosvruchtentaartje |
| Ref. : 80192 - 12 x 110 g |
| Zanddeeg met hazelnoten, banketbakkersroom, bosvruchten. |
![]() |
| Chocoladetaartje |
| Ref. : 80171 - 12 x 90 g |
| Zanddeeg met hazelnoten, 3 chocolade ganache. |
![]() |
| Appeltaartje met karamel |
| Ref. : 80172 - 12 x 90 g |
| Zanddeeg met hazelnoten, stukjes appels, vanillecrème, karamel. |
![]() |
| Pecannoten taartje |
| Ref. : 80170 - 9 x 85 g - Ø 8,5 cm |
| met 23% pecannoten |
![]() |
| Rijsttaartje |
| Ref. : 80740 - 36 x 125 g - Ø 10 cm |
![]() |
| Taartje frangipane |
| Ref. : 80750 - 24 x 100 g - Ø 10 cm |
![]() |
| Bresiliennetaartje |
| Ref. : 80755 - 36 x 120g - Ø 10 cm |
![]() |
| Mattentaartje |
| Ref. : 80730 - 24 x 115 g |
![]() |
| Tompoes |
| Ref. : 72310 - 24 x 70 g |
| Veeltjes bladerdeeg en banketbakkersroom ertussen, witte fondant glazuur en versierd met gesmolten chocolade |
![]() |
| Berlijnse bol |
| Ref. : 64720 - 24 x 100 g |
| Met klassieke banketbakkersroom. |


